Ghalb Media

Neem contact op

Wij leren u en uw bedrijf graag kennen! Neem de onderstaande veelgevraagde vragen door. Staat uw vraag er niet bij? In het bijstaande contactformulier kunt u bij ons terecht voor al uw vragen.

  Liever een mail en/of een Whatsapp bericht sturen? Dat kan zeker. Laat het weten via info@ghalbmedia.nl of 06 170 92 557. Wij reageren altijd op werkdagen en zaterdag van 10:00-18:00 Tot snel!

  Veelgestelde vragen

  Biedt Ghalb Media ook diensten aan buiten wat beschreven staat op de website?

  Hoewel we gespecialiseerd zijn in in de zes benoemde diensten op de website, hebben we vaker gewerkt aan projecten die buiten deze specialismen treden. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken.

  Accepteert Ghalb Media spoedaanvragen voor projecten?

  Ja, wij accepteren spoedaanvragen. We begrijpen dat soms snel handelen nodig is, en ons team is flexibel en efficiënt in het omgaan met strakke deadlines. Geen deadline is te kort voor ons!

  Wat is de gemiddelde levertijd voor een project?

  De levertijd van een project hangt af van de complexiteit en de omvang. Een basis grafisch ontwerp kan binnen een paar dagen klaar zijn, terwijl grotere webontwikkelingsprojecten meerdere weken kunnen duren. Na een eerste overleg kunnen we een realistische tijdlijn bieden.

  Wat zijn de kosten verbonden aan jullie diensten?

  Omdat elk project uniek is, zijn onze prijzen maatwerk gebaseerd op uw specifieke wensen en projectomvang. We bieden een gratis eerste consult aan om uw project te bespreken en vervolgens een gedetailleerde offerte op te stellen.

  Hoe gaat Ghalb Media te werk bij een nieuw project?

  Ons proces begint altijd met een persoonlijk gesprek om uw behoeften en doelen te begrijpen. Vervolgens ontwikkelen we een strategie en leveren een op maat gemaakte offerte. Zodra deze is goedgekeurd, beginnen we met de uitvoering van het project, waarbij we regelmatig updates en feedback momenten inplannen.

  Hoe verzekert Ghalb Media de kwaliteit van haar diensten?

  Kwaliteitsborging is een integraal onderdeel van ons werkproces. Dit omvat regelmatige interne reviews, klantfeedbackrondes en het volgen van gestandaardiseerde protocollen voor elk project om te garanderen dat aan de hoogste kwaliteitsstandaarden wordt voldaan. Niet goed is geld terug!

  Wat onderscheidt Ghalb Media van andere agencies?

  Bij Ghalb Media staat klanttevredenheid en snelheid voorop. Wij zorgen voor heldere communicatie, bieden persoonlijke service, en leveren kwalitatief hoogstaand werk dat aansluit bij de verwachtingen van onze klanten. Tevens staan wij open voor feedback en aanpassingen tot het gewenste resultaat bereikt is. En dit allemaal binnen een zo kort mogelijke tijd.

  Biedt Ghalb Media onderhoud en ondersteuning na het lanceren van een website?

  Ja, wij bieden ook onderhouds- en ondersteuningsdiensten na de lancering van uw website, afhangend van het door u gekozen pakket. Dit omvat regelmatige updates, beveiligingscontroles en technische ondersteuning.

  Wat voor soort grafisch ontwerp diensten biedt Ghalb Media aan?

  Bij Ghalb Media bieden we een breed scala aan grafisch ontwerp diensten, waaronder logo-ontwerp, bedrijfsbranding, brochure- en flyerontwerp, en digitale marketingmaterialen. We richten ons op het creëren van visueel aantrekkelijke ontwerpen die uw merkidentiteit versterken.