Ghalb Media

Over Ons

Ontdek Ghalb Media: Uw digitale partner

Welkom op onze website,  waar we u graag meer vertellen over ons team! De trotse eigenaar van Ghalb, Soufian el Ghalbzouri, en het team achter Ghalb Media is van jongs af aan al gefascineerd door de wereld van media, een passie die alleen maar gegroeid is. Door de jaren heen heeft hij zich gespecialiseerd in website- en webshopontwikkeling, foto-/videografie, en grafisch ontwerp. 

Ons team is trots op de brede variëteit aan klanten waarmee we mogen werken; van kleine lokale ondernemingen tot grote internationale organisaties. Onze benadering is altijd gericht op het begrijpen van de specifieke behoeften en doelen van elke klant, zodat wij op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die voldoen aan hun eisen en verwachtingen.

Transparent Logo V2

Over de jaren heen

In 2023 is Ghalb Media opgericht door Soufian el Ghalbzouri en zijn destijdse compagnon. In de loop der jaren hebben we als team veel tijd en energie geïnvesteerd in het uitbouwen van Ghalb Media. Wij zijn dan ook zeer vereerd dat wij onze passie hebben kunnen omzetten in een bloeiende onderneming met vele tevreden cliënten. Onze toewijding aan snelle communicatie en snelheid gepaard met klanttevrendheid onderscheidt ons van de rest. We blijven voortdurend zoeken naar nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien en onze dienstverlening te verbeteren.

Wilt u meer weten over wat Ghalb Media te bieden heeft en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij leren u en uw bedrijf graag kennen. Neem meteen met de onderstaande knop contact met ons op!

Een kijkje door ons werk